Få tag på en hel artikel

Diarienummer
AKTNR 83-3021

• Sök upp artikeln i exempelvis PubMed, CINAHL, Google Scholar eller någon annan databas. Observera att du alltid måste använda bibliotekets länkar till databaserna för att komma åt fulltext av artiklar. Det är kopplat till regionens prenumerationer på tidskrifter.
  • Klicka på Läs hela som dyker upp bredvid artikeln du vill ha.
    • Finns artikeln online i regionen öppnas tidskriften/artikeln direkt. För en snygg utskrift - välj PDF.
    • Finns inte artikeln online klickar du på "Beställningsformulär" och fyller i dina uppgifter i formuläret. Anställda på enheter med biblioteksavtal får beställa artiklar kostnadsfritt från biblioteken. Artikeln skickas till dig med internpost om du inte anger något annat.

Sitter du utanför regionens nätverk? Logga in med biblioteksproxy för att komma åt hela artiklar på samma sätt på din hemdator, surfplatta och smartphone. Ansök om proxy.

Söker du en artikel som du inte hittar i någon databas? Fyll i ett tomt beställningsformulär med de uppgifter du har om artikeln, så letar vi fram den åt dig.

Redaktör: Ingrid Andersson

2020-10-28