Hoppa till huvudinnehåll

Få hjälp på biblioteket

Diarienummer
AKTNR 100-2338
 
Medicinska biblioteket, Danderyds sjukhus

Under bibliotekets öppettider går det bra att komma in för att få hjälp med kortare frågor om vetenskapliga artiklar, databaser, referenser med mera. För längre frågor är du välkommen att skicka sökuppdrag eller boka tid med en medicinsk bibliotekarie.
 

Biblioteket och Frågetjänst, Forum Funktionshinder

Under bibliotekets öppettider har du som har en funktionsnedsättning eller är närstående möjlighet att ställa frågor om samhällets stöd. Frågetjänsten bemannas av en socionom och besöket kan vara upp till 20 minuter. Du kan vara anonym, vi har tystnadsplikt och vi för inte journal. Det går inte att förboka tid.
 

Biblioteket, Karolinska Universitetssjukhuset

Under bibliotekets öppettider går det bra att komma in för att få hjälp med snabbare frågor eller boka tid om du har en längre fråga.
 

Biblioteket, Landstingshuset

I Landstingshuset på Hantverkargatan 45 kan du få hjälp att hitta bakgrundsinformation för motioner, debattinlägg, tjänsteutlåtanden, rapporter och dylikt. Om materialet du behöver inte finns på biblioteket lånar vi in det till dig. Vill du nå oss utöver våra öppettider kan du använda e-post: biblioteket@sll.se.
 

Biblioteket, Södersjukhuset

Under bibliotekets öppettider går det bra att komma in för att få hjälp med snabbare frågor eller boka tid om du har en längre fråga.  

Redaktör: Malin Ekstrand

2018-08-30